Märk dina yogasaker

Det finns många olika anledningar till varför man kan behöva märka sina tillhörigheter. Det kan dels vara för att man håller på med yoga tillsammans med andra och risken finns att fler personer har prylar och kläder av samma märke, vilket kan göra att ni blandar ihop dem. Men det kan också vara för att sakerna kan bli stulna eller att du råkar glömma eller tappa bort dina saker. Oavsett vilken anledning du har till varför du vill märka dina tillhörigheter finns det flera saker du kan göra och i det här inlägget får du några tips på hur du kan gå tillväga för att märka dina yogasaker.

Klistermärken

Ett smart och snyggt sätt att märka dina saker är med hjälp av klistermärken. Det finns både klistermärken med olika figurer och klistermärken du kan beställa med ditt namn och telefonnummer på. Klistermärken går bra att använda på din yogamatta, din vattenflaska eller någon av dina andra tillbehör du använder dig av under yogan. Fördelen med att använda klistermärken med figurer är att du med en gång kommer se vilken som är din yogamatta eftersom klistermärket gör att din yogamatta sticker ut i mängden.

Penna

Du kan beställa hem klistermärken med dina kontaktuppgifter. Om du har en bra handstil som är lätt att tyda kan du också köpa en bra märkpenna. Då kan du använda din penna och skriva ditt namn på dina prylar. Du kan också använda pennor till att göra ett konstverk på din yogamatta. Men då krävs det att du har en konstnärlig ådra. Men är du talangfull kan du använda pennor och göra dina prylar mer unika med konstverk för att på så sätt kunna se vilka prylar som är dina.

Förutom att du kan använda märkpennor till att märka upp dina yogatillbehör kan du också använda pennor till att märka dina kläder. Det var kanske vanligare att man märkte sina kläder när man gick på förskolan. Men om du tenderar till att tappa bort dina kläder eller glömmer dem i yogastudion kan det vara bra att märka dina kläder. Då använder du din märkpenna och skriver ner ditt namn och mobilnummer någonstans på plagget. Det är vanligast att man märker kläderna på plaggets storleksetikett eller på tvättetiketten. Du kan också använda din märkpenna och märka dina skor.

En sak som är bra att tänka på när du ska köpa pennor att märka dina yogatillbehör med är att det är bra om pennan är vattentålig. Annars finns risken att din märkning försvinner i tvätten.

mts_wordx